4.tekmovanje v nordijski hoji, Zrenjanin PDF Štampa El. pošta
nedelja, 11 septembar 2011 15:54

10.09.2011. Društvo Slovenaca "Planika" iz Zrenjanina organizovalo je četvrto po redu takmičenje u nordijskom hodanju. U predivnom ambijentu Carske bare, po izuzetno lepom vremenu sastale su se ekipe i pojedinci slovenačkih društava da učestvuju u nesvakidašnjem sportskom događaju. Trka je organizovana na dolmi oko Carske bare na ukupnoj dužini staze od 10km. Takmičari su dobili startne brojeve i štapove, a trka je trajala nešto više od sat vremena. Naše društvo je prvi put uzelo učešće na ovom događaju i predstavilo se ekipom od tri člana: Nenad Čolakov (kapiten), Jelena Jovulov i Igor Maksimović. Osvojili smo prvo mesto ekipno i pokazali zavidnu utreniranost i stepen kondicije. Nakon trke, usledilo je proglašenje pobednika, ručak u prirodi i vožnja brodom po rezervatu. Zahvaljujemo se Društvu Slovenaca "Planika" na predivno provedenom danu, izuzetno dobroj organizaciji i tradicionalno uspešnoj saradnji.Fotografije.

Poslednje ažurirano subota, 22 oktobar 2011 16:14